Gratis frakt vid köp över 600,-

Snabb leverans 2-5 vardagar

30 dagar ångerrätt

E-märket shop

Se alla våra nyheter här - Gratis frakt över 600,-

Inspiration

Hos Grebkompagniet hitter du ett brett sortiment av allt ifrån dörrhantag och lås till handtag och knoppar för hela hemmet. Det betyder att du enklet kan ge inredningen en uppfräschning, göra din renovering eller nybygge komplett, så att du helt utan besvär kan få tillgång till innehållet i dina lådor och skåp. Vi vet, hur svårt det kan vara att hitta helt rätt, därför har kan du här på sidan utforska och bli inspirerat av de många designs eller läsa vidare och få tips och intruktioner om dina handtag.

Inspiration för det funktionella hantaget

Köket är ett av hemmets mest använda rum, därför kan det vara en bra ide att välja ett handtag som ger solidt grepp och god plats för fingrarna. Du kan även fundera på att satsa på en handtagslösning, som är underhållsfria och enkla att hålla rena, vilket verkligen ägnar sig bra i ett rum som köket.  Vi rekommenderar även att du funderar över storleken på dina luckor och lådor, så att du väljer ett handtag som matchar och slutresultatet blir praktiskt och estetisk på samma tid. Slutligt är uttrycket en vigtig faktor också, då handtagen inter bara ger funktion utan även fyller rummet med liv och personlighet.

Inspiration för det estetiska handtaget

Då drömkök kan se helt olika ut, erbjuder vi hos Grebkompagniet ett brett sortiment av handtag och knoppar, så att du hittar den lösningen, du finner bäst för just dig. Är din kökstil minimalistisk, kan du med fördel hitta handtag, som har ett liknande enkelt och stilrent uttryck, och det är ditt val om du önskar att pynta till det med handtag i neutrala, klassiska färger, eller om du önskar att din nya handtagslösning ska funka som ett blickfång in inredningen. Har du i stället ett kök med industriellt eller mer rått look, är handtagslösningen i kallare toner och svart med till att sätta kant och knyta ihop rummet. Är din stil romantisk, kan du se närmare på våra handtag i porslin eller hitta ett handtag eller knoppar med mjuka formar, ljusa färger och små detaljer, som var för sig är element, som hjälper betona den romantiska inredningen. Oavsett, vad du letar efter, kan du hitta det här på sidan, så utforska gärna redan nu och hitta den lösningen som macthar dina behov och personliga stil.

Betalingsmidler på Grebkompagniet
Kurv

Inga produkter i varukorgen.