Gratis frakt vid köp över 600,-

Snabb leverans 2-5 vardagar

30 dagar ångerrätt

E-märket shop

Se alla våra nyheter här - Gratis frakt över 600,-
Det gode køkkengreb

Ett bra handtag

Även om de flesta varianter av handtag är relativt små i den samlade inredningen, är de alt avgörande i rum som, kök, badrum och garderob, eftersom att de skapar en sammenhang och gör looket komplett. Behöver du förnya hemmet, eller behöver dina rum nya handtag, kan du på denna sidan hitta en mängd av olika lösningar, som kan uppfylla dina behov och önskemål.

När du väljer nya hantag för ditt hem, är det väldigt viktigt att du funderar över den övriga inredningen likväl som storleken på dina element, så du får ett resultat, som blir både vackert och funktionellt. Allt detta och mycket mer har du rik möjlighet att hitta i vårt breda sortiment av handtag, som finns i alla tänkbara stilar. Förutom de ovannämnda punktar, finne det även en rad av andra faktorer, du kan medräkna när det kommer till valet av dina nya handtag. Läs vidare här nedan och bli klokare på, hur du bäst hittar de perfekta handtagen.

Att välja handtag

Är du mitt uppe i processen att välja handtag för ditt hem, kanske du har kommit fram till, att det inte är helt så enkelt. Förtvivla ej, för med våra guide kan du komma mycket närmare, kanske du redan har hittat dina nya handtag, när du är läst färdigt denna texten.
Du kan till en början, utgå ifrån de luckor eller lådor som hantagen ska monteras på, för att säkerställa ett slutligt harmonisk uttryck. Är dina luckor och lådor tunga och breda, kan det vara en fördel att välje ett getiget och avlångt handtag, som fyller ut platsen. Motsatt kan du på mindre facader montera smalare handtag och kolla in vårt spännande urval av knoppar, och ge dina facader ett diskret men effektivt handtag.

Med nya handtag och knoppar kan du samtidigt skapa en röd tråd i inredningen, vilket ger ett lugn i det överordnade uttryck. Har du redan mässing detaljer hemma, kan du skapa en sammanhang med vackra mässing handtag på dina möbler eller facader, detta gäller även för trä, porslin eller helt tredje material.

4 krav för ett bra handtag

Hos Grebkompagniet lägger vi stor vikt på hög kvalité och funktionellt design, oavsett vart i hemmet du monterar dina nya handtag, skall de kunna klara av vardagen, så att du kan njuta av dem många år framåt.

  1. Gott om plats för fingrarna

Viktigt att komma ihåg är att de handtag du väljer, måste vara användbara för båda barn och vuxna, därför kan du med fördel välja ett handtag som lämnar mycket plats för fingrarna. Vi väljer ut handtagen noggrant, så att det blir enklare för dig att komma åt innehållet i dina lådor och skåp, därför har du i vårt sortiment stor möjlighet att hitta härliga handtag med gott om utrymme för fingrarna. Ett bra handtag kännetecknas med ett bekvämt grepp, och därför är den inåtvända sidan av våre handtag producerat som den utåtvända, så att du ska få en skön greppupplevelse. Med de solida handtag är särskild viktigt i köket, som används dagligen, men även i badrum och tvättstuga kan du med fördel använda detta tips.

  1. Hög kvalité

Gemensamt för alla våra handtag är det höga kvaliteten, vi väljer noggrant ut våra produkter ifrån några av de bästa leverantörer, där vill du uppleva, att många handtag som vi erbjuder här på sidan, säljs i mer än 50 länder runt om i hela värden. Ett kvalitets handtag är en bra investering, då for får ett resistent produkt, som klarar av vardagens slitage och är enkelt att hålla rent och fint.

  1. Höga krav på handtagens yttre

Våra levrandörer har löpande kvalitetskontroll på dera produkter, vilket är en av de orsakerna som gör att vi kan garantera hög standart i förhållande till handtagets yttre. Quality control eller kvalitetskontrollen hos en leverandör fokuserar på 5 områden, när de undersöker och värderar det visuella aspekt av varje enstaka handtag. Denna undersökning hjälper till at säkerställa, at de handtagen vi säljer alltid uppfyller de skarpa kraven som kan finnas inom till exempel färg och glans.

  1. Leverantörenas logo

Störstedelen av de handtag, vi säljer hos Grebkompagniet, är designat och producerat av det danska Furnipart och med det välkända logot diskret tryckt på alla produkter, ger det sig säkerhet i att du köper originalt design ifrån Furnipart. Samtidigt som logot är din garanti för att logot levar upp till kraven inom finish och kvalitet.

Största delen av alla våra handtag är producerat i standart mått, så du med fördel kan återanvända de gamla hålen och är säkrat ett snyggt resultat. Har du frågor till våra produkter, eller önskar hjälp med att hitta det perfekta handtaget, så finns vi tilgängliga på +4571 72 01 79 eller info@grebkompagniet.dk, då kan vi leda vägen till det handtaget som kommer leva upp till dina behov och önskar.

Betalingsmidler på Grebkompagniet
Kurv

Inga produkter i varukorgen.